فیلم آموزش صندوق ها در نرم افزار حسابداری

آموزش نحوه تعریف صندوق در نرم افزار حسابداری هوشمند

در کلیه نسخه های نرم افزار حسابداری هوشمند ، امکان تعریف صندوق برای شما فراهم می باشد. در واقع صندوق ها کشوی پول شما هستند. با امکان تعریف انواع صندوق در نرم افزار هوشمند امکان مدیریت و بررسی صورتحساب های آن را خواهید داشت.

مراحل تعریف صندوق در نرم افزار حسابداری هوشمند

از منوی اصلی برنامه، گزینه تعاریف برنامه، زیر منوی تعریف صندوق ها و مشاهده صورتحساب را کلیک کنید. در این صورت فرم ” تعریف و ایجاد صندوق” نمایش داده می شود.

راهنمای تعریف صندوق در نرم افزار حسابداری

توجه داشته باشید که حساب صندوق جز دارایی هایی می باشد که با افزایش آن بدهکار و کاهش آن بستانکار می شود.

این فرم دارای دو تب مشاهده اطلاعات و صورت حساب صندوق می باشد که در ادامه به تفصیل هر دو تب را توضیح خواهیم داد. اگر از قبل در نرم افزار شما صندوقی تعریف شده باشد، شما می توانید لیست صندوق های تعریف شده را در تب مشاهده اطلاعات ببینید.

در صورتی که نیاز به تعریف صندوق جدید داشته باشید، از قسمت پایین فرم بر روی دکمه جدید ( یا زدن کلید میانبر f2)، فرم ایجاد صندوق برای شما باز می شود. تکمیل کلیه فیلد های این فرم الزامی می باشد. توجه داشته باشید که فیلد ” کد صندوق ”  به صورت خودکار توسط سیستم تعریف می شود. ( مطالعه مقاله آموزش تعریف بانک در نرم افزار حسابداری هوشمند به شما پیشنهاد می شود)

راهنمای تعریف صندوق در حسابداری هوشمند

توجه داشته باشید که در صورتی که صندوق شما دارای موجودی اولیه باشد، در هنگام تعریف صندوق باشد در فیلد “موجودی اولیه در زمان افتتاحیه ” وارد شود. به این ترتیب موجودی اولیه در سند افتتاحیه صندوق مورد نظر ثبت می گردد و به صورت یک رکورد قابل نمایش است. ( کلیه این مراحل در انواع نسخه های حسابداری هوشمند از جمله حسابداری هایپر مارکت، حسابداری شعب و مرکز، حسابداری پخش مویرگی و…) قابل استفاده می باشد)

به طور کلی در تب صورتحساب صندوق، کلیه تراکنش های مربوط به آن در هر رکورد نمایش داده می شود. برای مشاهده سند حسابداری مربوط به هر صندوق کافی است بر روی شماره سند دوبار کلیک کنید.

در نهایت با پر کردن کلیه فیلد ها و زدن کلید ثبت، صندوق شما ثبت شده و کد حسابداری مربوط به صندوق ایجاد شده به صورت خودکار در سر فصل دارائی های جاری(صندوق) ایجاد می شود.

تعریف چندین صندوق در نرم افزار حسابداری

اصلاح اطلاعات صندوق در نرم افزار حسابداری هوشمند

در صورتی که در حین ایجاد یک صندوق، اطلاعاتی به اشتباه ثبت شده باشد و نیاز به اصلاح اطلاعات صندوق داشته باشید در فرم تعریف و ایجاد صندوق این امکان برای شما فراهم شده است. با انتخای صندوق مورد نظر و زدن کلید اصلاح از پایین صفحه ( فشردن کلید f4)، امکان ویرایش کلیه اطلاعات صندوق به غیر از کد صندوق را خواهید داشت.

مشاهده صورتحساب صندوق

در تب صورتحساب، شما می توانید کلیه رکوردهای ترکانش مربوط به صندوق مورد نظر خود را مشاهده کنید. همچنین در این قسمت شما امکان مشاهده شماره سند و شماره رسید وجه را خواهید داشت.

تذکر: در صورت ثبت دستی اطلاعات در سند، از عبارت ” سند دستی ” در فیلد وجه  استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *